Menu
Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Sådan sørger du for, at dit barn ser godt og stilrent ud

Snot, mudder og gamle madpakker – som forælder ved du, at der ikke er meget stilrent ved børn. Men der er nogle tips og tricks, der kan hjælpe dig godt på vej, så det ligner, at der er lidt mere styr på det hele. Når du i forvejen kæmper med at få hverdagen som forælder til at hænge sammen, virker det måske ikke som en vigtig prioritet at tænke over, hvad dine børn har på. Men det smukke og æstetiske har stor påvirkning på psyken, og tøj kan ligesom indretning skabe overskud og glæde i din hverdag. Og så er også bare sødt, når dit barn går rundt i et super lækkert outfit. Læs videre og få konkrete idéer til hvordan, du kan pifte din søns eller datters look op.

Skab sammenhæng med farver

Ofte er problemet med børns outfits ikke tøjet, men hvordan det er sat sammen. Der skal helst være en sammenhæng i blandt andet stil og farve. Skoene skal passe til trøjen, og farverne skal se godt ud sammen. Neutrale farver kan du sjældent gå galt med, og så ser det også rigtig godt ud. Hvis du derimod går efter de vilde farver, så kan du nøjes med en enkelt per outfit.

Undgå alt for mørke farver, medmindre du går efter en bestemt stil, da børn gerne skal sprede positivet og glæde gennem deres påklædning. Looket bliver også bedst sammenhængende og mest stilrent, hvis du sørger for, at der kun er én beklædningsgenstand med mønster på.

Et sødt outfit til festen

Ofte er det til specielle sammenhænge, outfittet helst skal være på plads. Især hvis du har en datter, vil hun sikkert også elske, hvis I gør noget ud af hendes look. Der er flere måder at opnå det søde, festlige outfit til dit barn på.

Påklædning der sidder meget løst og stort, ser ekstra sødt ud på børn. Du skal selvfølgelig købe børnetøj der passer, men du kan eventuelt se efter et design, der får outfittet til at sidde løst.

En anden måde, der både virker til drenge og piger, er også at give frisuren opmærksomhed. Jo mere voksen frisuren er, jo sødere kommer dit barn til at se ud.

På jagt efter vilde Cyber monday tilbud?

Vores oversigt over Cyber Monday er den bedste i DK. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Cyber Monday!

Gå til oversigten!