Menu
Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Black Friday 2021

Black Friday tilbud: Du finder de bedste her!

Her på cybermondaydanmark.dk har vi samlet alle de bedste Black Friday Tilbud i flere forskellige kategorier. Black Friday er en dag, der oser af tilbud, og derfor kan det godt være svært at overskue dem alle. Vi ønsker at gøre det nemt for dig, og derfor har vi samlet alle de bedste netbutikker med Black Friday tilbud her på siden. Vi har samlet dem alle i en overskuelig oversigt, så du lettere kan finde de bedste butikker i den kategori, du søger varer i. Lige for en god ordens skyld, så arbejder vi kun sammen med de bedste netbutikker, der leverer en god service og holder, hvad de lover. Held og lykke med at finde de bedste Black Friday tilbud!

Hvad er Black Friday?

Black Friday er på mange måder en dag, der minder om Cyber Monday. Black Friday ligger blot om fredagen og ikke om mandagen. Black Friday er dog især herhjemme endnu større, og der er derfor rigtig mange tilbud både i fysiske butikker og hos netbutikkerne.

black fridayBlack Friday er en stor international handelsdag, der stammer fra USA. Det er en dag, hvor både fysiske butikker og netbutikker nedsætter priserne i varesortimentet. Der er derfor som forbruger rig mulighed for at gøre en god handel og finde nogle rigtig gode varer på tilbud. Black Friday har længe været en rigtig stor dag i USA, men det er først inden for de seneste år, at dagen for alvor har fået sit gennembrud i Danmark. Flere og flere forretninger er begyndt at tage dagen til sig, og det betyder også, at du som forbruger kan få endnu flere gode varer på tilbud, end du kunne for bare få år siden. Der er næsten ikke noget, som du ikke kan finde på tilbud på Black Friday i Danmark efterhånden, og det er jo rigtig positivt. Dagen ligger også lige op til december måned og er for alvor med til at kickstarte den store julehandel.

Dog er dagen noget mere hypet ovre i Amerika, hvor der hvert år desværre er flere kontroverser og dødsfald på dagen. Det skyldes at folk ganske enkelt er så målrettede og “aggressive” efter at finde de bedste tilbud.

Black Friday afholdes de næste par år de følgende dage:

  • 2016, fredag d. 25. November
  • 2017, fredag d. 24. November
  • 2018, fredag d. 23. November
  • 2019, fredag d. 29. November

Find gaverne til Black Friday 2017

Black Friday ligger lige op til december måned, hvor der skal handles julegaver. Ønsker du at gøre et godt køb, så kan det være en rigtig god idé at finde gaverne allerede på Black Friday, hvor der er varer i mange forskellige kategorier nedsat til rigtig gode priser. Der er stort set varer nedsat i alle kategorier, så uanset om du skal bruge en gave til din mor, far, søster eller til kæresten, har du mulighed for at købe dette på Black Friday.

Kan du planlægge dine julegaver i god tid, så har du altså rig mulighed for at finde dem på Black Friday i Danmark, da der bliver nedsat mange forskellige varer. Vær opmærksom på at det kan være en god idé at være ude i god tid, da mange af de mest eftertragtede varer bliver købt allerede tidligt på dagen.

Black Friday bliver større i Danmark

Der er ingen tvivl om, at Black Friday i Danmark er en dag, der blot bliver større og større. Inden for de senere år har den danske befolkning taget dagen til sig. Det samme har både de fysiske forretninger og de danske webshops. Det betyder, at der er flere tilbud til dig, og at du kan spare endnu flere penge. De forskellige forretninger og netbutikkerne presser nemlig hinanden til at have de billigste tilbud, hvilket giver bedre tilbud og lavere priser.

black fridayBlack Friday har de senere år taget set en stor fremgang i Danmark, og det spåes at dagen blot vil fortsætte med at udvikle sig år for år, ligesom dens lillebror Cyber Monday uden tvivl også vil blive større og større. Black Friday i 2017 forventes ligeledes at blive endnu vildere end 2016, og derfor er det med at være klar, hvis du vil have fingrene i de bedste tilbud. Skriv dig eventuelt op til vores nyhedsbrev, hvor vi samler alle de bedste tilbud.

Hvorfor shoppe på denne dag?

Der er rigtig mange gode grunde til at shoppe løs på Black Friday. Først og fremmest så er der jo et hav af gode tilbud i mange forskellige butikker rundt omkring. Der er butikker i alle kategorier, der sætter varerne ned og tilbyder deres kunder rigtig gode varer i en høj kvalitet til en billig penge. Det er den mere økonomiske fordel ved Black Friday. Det kan også være en god idé at investere i julegaverne eller adventsgaverne denne dag, da du kan finde gode gaver til en god pris.

Ydermere så er det rigtig hyggeligt at shoppe på denne novemberdag uanset, om det er i fysiske butikker eller på netbutikkerne. Inviter dine nærmeste og gør en hyggelig dag ud af det. Så kan i sammen finde alle de bedste Black Friday tilbud, uanset om det er online eller i en fysisk butikker.

Det kan du købe på Black Friday

På Black Friday er der mulighed for at finde næsten alt det, du ønsker til en god pris. Dette skyldes nemlig, at flere og flere forretninger og netbutikker tager denne dag til sig og nedsætter priserne på varesortimentet, så du kan købe gaven, eller det du går og drømmer om til en pris, du ikke kan få det til normalt. Der er forretninger i alle nicher, der er med på Black Friday, fordi det ganske simpelt efterhånden er blevet så stort, at butikkerne simpelthen ikke kan ignorere det. Du kan både købe tøj, beautyprodukter, oplevelsesgaver, rejser og meget mere på denne dag. Faktisk er der mere, du kan købe på tilbud, end produkter som du ikke kan købe på tilbud. Brug eventuelt vores oversigt over butikker, hvor du kan sortere i forskellige kategorier. Dette er en funktion, vi har lavet for at gøre det nemmere for dig at finde de rette Black Friday tilbud. Du kan også læse meget mere om black friday på blackfredagstilbud.dk

Hvilke butikker har gode tilbud?

Flere og flere butikker er begyndt at tage Black Friday til sig. Det betyder også, at du som forbruger kan få en masse gode tilbud. Der er flere og flere både fysiske butikker og netbutikker, der er begyndt at gå meget op i Black Friday herhjemme, og det betyder, at du som forbruger kan finde en masse gode hjemmesider, hvor du kan få de bedste tilbud til Black Friday i Danmark.

En af de missioner vi har her på siden er at finde de bedste tilbud til denne store begivenhed. Vi håber rigtig meget, at vi kan hjælpe dig til at finde mange af de bedste tilbud. Kunne du tænke dig at vide mere omkring, hvordan de forskellige netbutikker og se deres tilbud, så anbefaler vi, at du klikker dig ind på de forskellige netbutikker her på siden. Vi håber, at du kunne tænke dig at gøre brug af vores oversigt.

Hvorfor er Black Friday så stort?

Black Friday er en stor shoppingdag, der er kommet til Danmark fra USA. Det er en begivenhed, der langsomt er steget år for år. Det har resulteret i, at der i dag i Danmark stort set ikke er nogle, der ikke kender til shopping på Black Friday. Der er mange årsager til, at denne dag er blevet så stor som den er. Først og fremmest er det naturligvis fordi, at der er rigtig mange gode tilbud på selve dagen.

Der er mange forskellige ting, man kan spare penge på, og derfor giver det god mening for eksempel at købe julegaverne på Black Friday. Det kan være lidt af en jungle at finde de rigtige tilbud, men dette vil vi meget gerne hjælpe dig med gennem vores oversigt. Du finder denne i toppen af hjemmesiden her, hvor vi har gjort det så let og overskueligt som overhoved muligt.