Menu

Netbutikkerne gør klar til Black Friday og Cyber Monday

netbutikkerne-gør-klarDer er ikke længe til Cyber Monday og Black Friday, og det betyder, at netbutikkerne så småt er ved at gøre klar til denne store dag. Vi modtager løbende henvendelser fra forretninger, der er ved at gøre klar til denne store dag. De er klar med gode tilbud og mange af dem er allerede i gang med at markedsføre de gode tilbud over for deres potentielle kunder. Dette sker både på de sociale medier, i trykte medier med videre. Ønsker du at holde dig opdateret omkring denne store dag, så kan du følge med her på siden, hvor vi løbende smider de bedste Black Friday og Cyber Monday tilbud ind.

Stor opbakning forventes

Det forventes, at der kommer til at være en stor opbakning til denne dag fra diverse butikker og webshops. I 2015 var der markant flere butikker, der tog Black Friday og Cyber Monday til sig, end der var det i 2015. Det forventes, at der i 2016 kommer til at være mange flere tilbud og mange flere butikker og netbutikker, der tager dagene til sig. Det vil kun være godt for dig som forbruger, fordi at der vil komme markant flere gode tilbud, end der gjorde det førhen. Det er altså med at være ude i rigtig god tid, hvis du er i rigtig god tid.

Der er også andre måder, hvorpå du kan finde alle de bedste tilbud. Det kan du blandt andet gøre på internettet, eller ved at følge med i de forskellige medier. Det kan være i TV, radio eller avis. Der vil mange af de større virksomheder køre reklamer, hvor du som kunde har mulighed for at blive informeret om de forskellige tilbud.

Du kan selvfølgelig også bruge vores oversigt over tilbud inden for forskellige kategorier. Vi opdaterer den løbende, så du kan få de bedste tilbud og spare flest muligt penge på de to dage!

På jagt efter vilde Cyber monday tilbud?

Vores oversigt over Cyber Monday er den bedste i DK. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Cyber Monday!

Gå til oversigten!