Menu
Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Det kan du forvente dig af Cybermondaydanmark.dk

Hele hjemmesiden for Cybermondaydanmark.dk er efterhånden ved at være udformet, og derfor synes vi, at det var relevant at skrive et indlæg omkring, hvad du kan forvente dig af hjemmesiden her. Vi håber, at du kunne tænke dig at læse med.

Ny funktion i sigte

Inden Cyber Monday kommer vi til at offentliggøre et nyt filter, hvor du kan sortere de forskellige netbutikker ud fra, hvilken kategori de tilhører. Det er en funktion, som vi arbejder hårdt på at færdiggøre hurtigst muligt, så vi også har denne klar til Black Friday, der som bekendt også er lige om hjørnet – nærmere betegnet den 25/11. Det er dage, som vi ser meget frem til, men vi ved også godt, at det kan være en anelse uoverskueligt at overskue de mange tilbud til Cyber Monday og Black Friday, og det er altså en af årsagerne til, at vi har valgt at få udviklet dette filter, så du kan finde bedste tilbud på det, du efterspørger.

Relevant indhold og gode råd

Vi ønsker som bekendt at give dig alt den bedste information omkring Cyber Monday Danmark, og derfor kommer vi løbende op til Black Friday og Cyber Monday med relevant information og gode råd til, hvordan du kan finde de bedste tilbud. Det kan være svært at overskue, hvor man skal begynde, når der er så mange netbutikker, men det vil vi altså gerne afhjælpe. Vi anbefaler derfor, at du læser med på vores relevante underssider samt her på vores blog, hvor du løbende får de bedste råd til, hvordan du finder de bedste cyber monday tilbud. Vi kommer desuden også til at være aktive på de sociale medier op til Cyber Monday Danmark, og vi anbefaler derfor, at du finder os ovre på Facebook, hvor løbende vil poste de bedste tilbud. Såfremt du har nogle forslag til indhold, vi kan lave eller andet, så tag endelig fat i os. Vi hører hellere end gerne fra dig.

På jagt efter vilde Cyber monday tilbud?

Vores oversigt over Cyber Monday er den bedste i DK. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Cyber Monday!

Gå til oversigten!