Menu
Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

cyber monday – Apple produkter

Black Friday nærmer sig med hastige skridt. Den amerikanske tradition har for alvor også slået igennem herhjemme, hvor de tilbudsjagtende danskere går amok over gode priser. Det er langt de fleste butikker og webshops der har gode tilbud denne dag, også elektronikvirksomhederne, så derfor kan du gøre et kup på for eksempel en ny macbook.

Den amerikanske højtid Thanksgiving var det, som var startskuddet til Black Friday. Men vi har taget den amerikanske mærkedag til os her i Danmark, hvor butikkerne har set deres snit til at øge omsætningen. Det kommer os til gode, da der ofte er mange gode tilbud at få fingrene i denne dag.  

Denne dag kan du købe Apple billigt

Faktisk er det ikke kun på black Friday, at du kan gøre en ekstra god handlen, når priserne skrues helt i bund. For den følgende mandag er blevet omdøbt til Cyber Monday, hvor al onlinesalget bliver skudt i gang med vanvittige priser. Du kan eksempelvis købe billigt elektronik som for eksempel en macbook på cyber monday.

Det er langt de fleste butikker som vælger at deltage i Black Friday og Cyber Monday. Derfor er der mange penge at spare for dig som forbruger. Det kan komme dig til gode, hvis du eksempelvis vil have julegaverne i hus ekstra billigt. Du kan få dem meget billigt i denne anledning, hvis du bare sidder klar derhjemme foran computeren.

Udvidelsen af Black Friday stopper ikke med Cyber Monday, for faktisk vælger nogle butikker og webshops at køre med Black Week. Her er det altså hele ugen, at du kan finde gode tilbud på alt fra elektronik, tøj, beauty, bolig og hårde hvidevarer. Det handler bare om at holde øjne og øre åbne – både i de fysiske butikker men også online, hvor en stor del af handlen til Black Friday også foregår.

På jagt efter vilde Cyber monday tilbud?

Vores oversigt over Cyber Monday er den bedste i DK. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Cyber Monday!

Gå til oversigten!